Followers

Tuesday, July 14, 2009

layakkah dapat award ... layak!...layann..


sekali lagi ucapkan terima kasih kepada Na yang senaraikan blog akak untuk dapt award ni
...sukerrr .....

ada soklan kena jawab:

1.kenapa korang rasa korang patut dapat award ni

sebab ... Na baik hati ..
sebab .. akak memang nice blogger ..hehe ...mana ada kutuk org ..mana ada gaduh kann..semua posts baik punyerr ..hikhik
sebab ... blum ramai bagi award ... kasi chance lerr ..haha

2. Ucapkan penghargaan kepada sape setelah terima award ini

penghargaan kepada Fizan yg memulakan idea dan mengajar untuk berblog
kat Fatin yang tolong make up blog
kat semua followers yang sudi
kat semua yang jenguk dan bagi komen
kat semua yang jenguk dan tinggalkan sepatah dua kata kat chatbox
kat semua yang jenguk .. tak tinggalkan apa apa ..tapi senyum jer .. :)

3. korang wajib bagi 10 orang penerima award ini plak ...

ramai sebenarnya yg layak dpt award tu ... sebab selalu rayau blog orang ..suka dgn blog tersebut ..tapi kat yg prnah berurusan laaa yerr

1. bagi kat Na semula
kat followers
2.rozita
3.aidaroha
4.adianiez
5.ummunaufal
6.fizan
7.zuwaidah
dan
8.Fatin
9.CT - Lanalang
10. Izanman

follower & comment blog - tak boleh ler plak

kenapa ntah beberapa kali nak cuba komen kat blog org & nak jd follower asik tak menjadik ... ada keluar error dan ada tu tkde error msg ..tp komen tak masuk
hmmm ... bosan ler ... sudahnyer ...nak masuk blog pun jd malas

belum rajin lagi nak bertanya & cari penyelesaian .................

Thursday, July 09, 2009

komplek kraf - pameran perkahwinan

kebanyakan gerai menjual pakaian batik tudung kaftan dan blaus
sini wing/sayap sebelah kiri pintu masuk ... sebelah kanan ada byk booths perunding perkahwinan ..caterer ... kek kawin ... service hantaran ... solekan ...dll - tk sempat merakam gambar booth

booth bunga dari daun getah ... sebelah sana booth barangan sweet touch

booth sulam reben PnAnn ..tujuan ke sana memang nak pegi booth ini :)
PnAnn takde tapi jumpa dgn Pn Laila


lain lain booth lagi yg sempat dirakam




bangunan gah komplek kraf ... salah angle laa plak amik gambar ni (tak nampak keseluruhan bangunan yg lawa tu )
tak tau apa ada dalam ni sebab tak pernah masuk .. naik tangga pastu guard tu suruh pegi bangunan sebelah .... tempat pameran perkahwinan kat bangunan belakang sikit


Wednesday, July 08, 2009

facebook

baru register facebook
tanpa tujuan tertentu ... masih jakun lagi ni ...
kalau ada msg yg tak balas ... jangan marah yer semua ...

cari khalidah kat situ

isk ... takde harapan nak jumpa kawan lama .... semua bebudak muda ...hohohooo
sekolah dato bentara luar ..alumni ..semua dah ramai cayanunalif ...
sekolah tun aminah pun ramai bebudak caya yg jd member...
dolu dolu sekolah tu sekolah melayu sebab dulu ada malay medium & sekolah english medium ...

UKM alumni ... lum masuk lagi ...

Tuesday, July 07, 2009

TAG dr Razna-creation



mekasih razna -creation ... ingat gak kat akak yer

lama tak update blog ..igt org dah lupa :)




1.NAMA TIMANGAN ANDA....

atah .. cu atah ... mak ngah .. kak ida ..

mak kata masa kecik dulu org panggil adah ..tp sendiri pelat..bahasakan diri atah .. lekat plak nama tuu ...



2. ANDA SEORANG YANG....

baik hati ;;;;; hik hik .. masuk bakul bleh?
kalau tak kenal nampak macam pendiam ..tapi sebenarnya tidak ..



3. INSAN YANG TERISTIMEWA....

keluarga.. mak, suami, anak-anak
ada juga kawan (pompuan) yg boleh dikategori teristimewa

PRamlee? heh...
kaulaa satu satunyer insan teristimewa .. kaulaa lagenda ... :) (lagu lagenda shiela majid)

4. LAGU KESUKAAN...


kesukaan takde lah ... suka suka jer
rock kapak (haha...) ... klasik national (abah selalu dgr kalau dlm kete)
dolu ..suka M.Nasir :)


5. MAKANAN KESUKAAN ANDA....


apa apa ajer ....
mcm masakan kelantan
masakan johor
DURIAN...... tgh musim kann

6. SIKAP YANG MEMBUATKAN ANDA STRESS.....


baru baru ni mcm tensen bila memana ceramah/kelas/rancangan usrah
semua ustaz / ustazah citer pasal....perlunyer ilmu ..amal dan istiqomah
sibuk duk cari ilmu (termasuk suka belajar jahit.. sulam... semua nak...)
tapi tak praktis ..tak konsisten
(kalau kelas agama .. kelas ngaji ... lagilaaa...)
uwaaa......



7. WARNA KEGEMERAN ANDA.....


kalau baju - merah, pink, coklat, maroon dan yg sewaktu ...
kalau rumah - suka hijau @ kuning


8. BENDA YANG MESTI ADA DALAM BEG...


HP, purse, camera



9. KALI TERAKHIR ANDA MENANGIS....


minggu lepas kot ... sakit gigi + tensen

dah cabut dah gigi tuu ...

10. TAG UTK 6 RAKAN ANDA.....

listkan dulu ..kot mereka blum terima tag ni

1. zuwaidah

2. ardina

3. G-dah

4. fatin

5.

6.




Rakan seterusnya...