Followers

Thursday, February 12, 2009

Happy Birthday FARHAH ..di kejauhan




HAPPY BIRTDAY


FARHAH ... 19th




harini harijadi Farhah ... takde kek ... takde hadiah


ucapan jer


moga Panjang umur dan diberkati, murah rezeki, berjaya selalu




Alhamdulillah dah sembuh ...semalam teruk sakit lepas balik melancung




jaga diri ...


10 Tentang Fizan :)

Tag Dari Fizan

10 THINGS
Barang siapa yang kena tag, kena tulis 10 sesuatu berkenaan orang yang meng-tag dia
Orang yang kena tag kena tulis 10 perkara. about yourself
At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names.so that U’ll know… did they really know U


10 perkara tentang Fizan

1. Fizan seorang surirumah punya 3 orang puteri
2. Punya ijazah dan pernah bekerja
3. Seorang peniaga internet yang berjaya setaraf dengan Peniaga online yg telah lama
4. Pandai Menjahit, menyulam, mengait dan segala kerja kerja kraftangan
5. Pandai menggunakan kemahiran dan berjaya dalam menghasilkan produk dan service tempahan
6. Asal Perak menetap di Kelantan .. jadi Fizan pandai ambil peluang menjual produk2 dr kelantan
7. Bukan sajer pandai kerjatangan .. pandai jugak kemahiran IT
8. Fizan ada web, blog, dan tuanpunya forum di mana Peniaga online boleh berniaga
9. Superwomen .. ada sajer hasil kerja tangan yg dibuat ... memasak pun ligat ..berforum..bersosial ..huh!
10. kepada sesiapa di luar sana yg mencari keje atau kemahiran... Fizan boleh dijadikan sebagai idola .. beliau tak lokek ilmu .. kini Fizan dah buat kelas online lagi

huh... panjang tuu ... ada lagi ... tp cukuplaa 10
memang bangga ngan kerajinan dan kecekalan Fizan

10 perkara tentang diri sendirik
1. Suri rumah ... anak 5 - 3 lelaki 2 perempuan
2. dulu keje kat Telekom Malaysia (TM)
3. menggunakan nick mrsm :) di Forum
4. Peniaga Online ...tp kekadang tak aktif ... alasan takde masa ...byk alasan ..
5. Minat sesangat dengan dgn jahitan/kraf ... tp alasan lagi ..takde masa nak praktikkan
6. tak pandai membagi masa ... sbb tu selalu rasa sibuk :(
7. sangat teruja dengan sulaman Riben ... boleh hilangkan tensen bila tengok riben jer ..
8. Join beberapa Forum... tp membaca jer
9. Baik hati (heheh.. sape nak angkat bakul .. sendiri angkat ler..)
10. Tak peramah dan tak sombong ..sedang sedang jer .. boleh dipercayai sebagai kawan ..huhuu


10 org yg di tag : Alahai.. blum ramai kawan kat blog
1. Ardina
2. CT@Lana
3. Nuralisha
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10