Followers

Wednesday, March 11, 2009

Hiasan Langsir




akhirnyer siap jugak hiasan langsir untuk pakai sendiri


design tu...ikut skit mcm aidaroha punya .. berkenan kat design tuu

oleh kerana nak melatih tubi buat web rose ..maka bunganyer web rose ..agak susah jugak nak sorokkan tapak web tuu.. masih ada yg nampak




tutorial ..belum buat .. tunggu ada mood lagi

Happy Birthday FARID



09/03/09

kebetulan tahun ni hari lahir Farid bersamaan dengan Maulidul Rasul

takde sambutan ...cuma mcm biasa kek & pizza makan anak beranak
(tk smpat nak order kek bola)

beli kek dah petang.. abah plak dah bersiap nak o/station ke Temerloh ..Farid plak tgh ada emergency (sape ntah ada budak pompuan tgh cari BF dia & minta tolong ngan farid kat depan rumah ...ajak masuk budak tu taknak ..dia kata nak cepat)

jadi acara potong kek tergesa gesa...tk sempat nk amik gambar yg sempurna..
sepotong kek diberi kpd kawan farid
dan beberapa potong ..abah bawa ke tmpat keje ... kawan abah tgh menunggu abah kat depan ofis

MOGA FARID DIRAHMATI SELALU
PANJANG UMUR MURAH REZEKI TERANG HATI dan BERJAYA
Farid dah keje ..sekarang tgh sambung belajar malam UKM