Followers

Friday, March 27, 2009

TAG dr IZAN

TAG diterima dari Izanman

lama punya cerita ... kisah kawin

tak minta tepek gambar kawin????..hehee



When was your engagement?

err.. udah lama ~ rasanya okt 1982 kot ... masatu baru abis belajar & keje



When is your marriage anniversary?

11 April 1983 / 23 JamadiAkhir 1403



How long have you known your spouse?

kami sedara rapat ..kenal sejak kecik ...tapi masatu jarang berjumpa ...



How long did you date before you got engaged?

kira 2 - 3 kali jumpa selepas bgtau nak dtg meminang :)
masatu asben kat jengka, Pahang & kita kat KL
dulu takde hp takde email ... pakai surat menyurat .. hehehee..


Where did you meet your spouse?

^-^ family sebelah lelaki ngaturkan ^-^
kemudian dia dtg KL nak jumpa ...kira jumpa kat kl laa jawapan soklan ni

What is your spouse’s full name?

Mazelan Hj Mahmud



Do you have any children?

dah besau besau



How many?

lima



Do you have any pets?

yg dibela takde ..kucing sepah tumpang cari makan banyak



Do you own or rent?

own



Do you live in the country, city/town?

Pandan jaya, Ampang, Selangor



What is your favorite activity you do together?

balik kg ... ??err..activity ker ni ...

dah lama tak coti coti malaysia ...dah pat taun asben keje o/station ..



Do you have a favorite vacation spot

Genting @ tepi pantai



How many siblings do you have including in-laws?

6
adik beradik asben 7 yg hidup (9-> 2 kakak ipar dah meninggal)



What mosque do you attend?

Al Hilal Pandan Jaya,

Taman sri ukay

Taman TAR

Al Falah Taman Chempaka



Is this the mosque you got marrried in?

ngak



What town is your current address?

CHERAS/AMPANG



Do you work or stay home?

suri rumah



Where did you go for your honeymoon?

KL



Leave a piece of marriage advice:

terima seadanyer

sabar

jommm nyanyii...

P. Ramlee & Saloma :Sedangkan Lidah Lagi Tergigit
Sedangkan lidah lagi tergigit
Apa pula suami isteri
Buang yang keruh ambil yang jernih
Baru teguh peribadi
Apa guna kita bertengkar
Suami isteri harus bersabar
Kasih sayang rukun dan damai
Hidup seperti dalam mahligai
Maaf hamba wahai dinda
Buang yang keruh ambil yang jernih
Baru teguh peribadi
Suami isteri mesti berpakat
Rumah tangga mendapat berkat
Apa guna selisih faham
Kalau kini aman tenteram
Pohon ampun wahai kanda
Buang yang keruh ambil yang jernih
Baru teguh peribadi

meebandung.webs.com

sorang kawan fatin ..dia buat kedai printing dan cadangkan buat bunting/banner untuk perniagaan perencah ni
nanti bunting tuu bleh pasang kat tepi pagar rumah ... kebetulan pagar rumah memang mengadap jalan dan deretan kedai ..kira strategik laa tuu ...
tetiba rasa cam malu plak nak promote besar2 nama blog ekhalidah ... hehee .. satu kg tau nama.. hohohooo...
semalam seharian duk membuat blog baru dan web baru ..cari nama baru yg lebih komersial gitu ;)

meebandung blogspot ...(not available) dah ada org amik
meebandungmuar.blogspot (firdaus pny cadangan) - not avail - pun dah ada org amik
~~~~ yeay ...Alhamdulillah dapat nama blog baru ~~~

http://perencah.blogspot.com cantik kann??? okey ler tuh ^-^


dannn .... gembira sesangat dapat plak nama web baru

http://meebandung.webs.com <<<< best ni sebab nama meebandung ni selalunya merupakan tarikan setiap kali letak topik kat forum ...


ok lepasni blehlaa pk menambahkan stok bulanan ... dah bleh kempen besaran ..persediaan ramadan & syawal 2009 ... insy. .... insy ....

kendian terpk plak ada org mintak carikan buku kraf jahitan ... bolehlaa buat santai khidmat cari buku untuk orangramai kebetulan kedai buku depan rumah jer ~ nanti bleh letak rujukan buku buku kat blog satu lg yg br dibuka ^~^
http://bukuwanita.blogspot.com < < bleh buat amal jariah tolong org cari buku untuk koleksi


p/s ... blog dan web tu masih dikemaskini
kalau ada sesaper nak tolong design web bagi cun ...silakan ...