Followers

Tuesday, July 14, 2009

layakkah dapat award ... layak!...layann..


sekali lagi ucapkan terima kasih kepada Na yang senaraikan blog akak untuk dapt award ni
...sukerrr .....

ada soklan kena jawab:

1.kenapa korang rasa korang patut dapat award ni

sebab ... Na baik hati ..
sebab .. akak memang nice blogger ..hehe ...mana ada kutuk org ..mana ada gaduh kann..semua posts baik punyerr ..hikhik
sebab ... blum ramai bagi award ... kasi chance lerr ..haha

2. Ucapkan penghargaan kepada sape setelah terima award ini

penghargaan kepada Fizan yg memulakan idea dan mengajar untuk berblog
kat Fatin yang tolong make up blog
kat semua followers yang sudi
kat semua yang jenguk dan bagi komen
kat semua yang jenguk dan tinggalkan sepatah dua kata kat chatbox
kat semua yang jenguk .. tak tinggalkan apa apa ..tapi senyum jer .. :)

3. korang wajib bagi 10 orang penerima award ini plak ...

ramai sebenarnya yg layak dpt award tu ... sebab selalu rayau blog orang ..suka dgn blog tersebut ..tapi kat yg prnah berurusan laaa yerr

1. bagi kat Na semula
kat followers
2.rozita
3.aidaroha
4.adianiez
5.ummunaufal
6.fizan
7.zuwaidah
dan
8.Fatin
9.CT - Lanalang
10. Izanman

follower & comment blog - tak boleh ler plak

kenapa ntah beberapa kali nak cuba komen kat blog org & nak jd follower asik tak menjadik ... ada keluar error dan ada tu tkde error msg ..tp komen tak masuk
hmmm ... bosan ler ... sudahnyer ...nak masuk blog pun jd malas

belum rajin lagi nak bertanya & cari penyelesaian .................